• 05/12/2011 Shell Spúšťa Spoluprácu S Nadáciou Kvapka Nádeje

2. decembra 2011 – Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o. nadviazala spoluprácu s Nadáciou KVAPKA NÁDEJE, ktorá sa zameriava na podporu potrieb detí postihnutých nádorovým ochorením. Zákazníci vernostného programu Shell CLUBSMART môžu počas tohtoročných Vianoc pomôcť chorým deťom darovaním svojich bodov Nadácii KVAPKA NÁDEJE. Za každý darovaný bod pripíše spoločnosť Shell na konto nadácie 3,3 centa.

• 02/06/2011 Nové Palivá Shell Fuelsave Ušetria Vodičom Až 1 Liter Na Nádrži, A To Za Rovnakú Cenu Ako Doposiaľ

Po mnohých rokoch intenzívneho vývoja predstavuje dnes spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o. na Slovensku unikátne nové palivá Shell FuelSave Natural 95 a Shell FuelSave Diesel. Ide o revolučné palivá, ktoré vďaka svojmu zloženiu pomáhajú vodičom ušetriť až jeden liter pohonných látok na každej natankovanej nádrži. Zákazníci Shellu za nové produkty pritom zaplatia rovnako, ako za štandardné palivá Shell, ktoré spoločnosť doposiaľ ponúkala.

• 27/01/2011 Shell Slovakia Sa Pripojil K Signatárom Európskej Charty Bezpečnosti Cestnej Premávky Na Slovensku

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o. sa stala jedným zo signatárov Európskej charty bezpečnosti cestnej premávky, ktorej cieľom je prispieť k zníženiu počtu úmrtí v dôsledku dopravných nehôd na európskych cestách. Konkrétne kroky, ku ktorým sa SHELL na Slovensku zaviazal, zahŕňajú najmä tréningy defenzívnej jazdy a zvládnutia vozidla v krízových situáciách pre vodičov spoločnosti ako aj jej zmluvných partnerov, ale tiež vytvorenie najbezpečnejších trás pre prepravu produktov, a organizáciu tzv. dní bezpečnosti pre zamestnancov zameraných na zdieľanie skúseností a tréningy prvej pomoci.