Na čerpacích staniciach Shell štartuje LEGO

Bratislava, 3. júna 2013 – Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o. štartuje kampaň vytvorenú v spolupráci so spoločnosťami Ferrari a LEGO Group. Stačí natankovať 20 litrov prémiového paliva Shell V-Power Nitro+ a za 1,49 € získate jedno autíčko z limitovanej edície modelov Ferrari z LEGO kociek. Kampaň prebieha od 3. júna do 4. augusta.

Unikátna kolekcia modelov Ferrari

homepage image

Modely áut spolu s minifigúrkami boli exkluzívne navrhnuté iba pre Shell firmou LEGO Group. Táto kolekcia stelesňuje najväčšie úspechy značky Ferrari, tak v motoristickom športe, ako aj pri výrobe cestných automobilov. Spoločnosť Shell ako dlhodobý technický partner Scuderie Ferrari prináša túto unikátnu zberateľskú edíciu aj pre slovenských zákazníkov.

Kolekciu tvoria 3 minifugúrky a 6 modelov áut: monopost Scuderie Ferrari, nákladné auto používané na jeho transport, ale aj najznámejšie modely cestných automobilov Ferrari. Všetky autíčka využívajú dosiaľ najmenší naťahovací pohon vyrobený spoločnosťou LEGO Group. Prvý krát v histórii tejto dánskej hračkárskej firmy bude mať autíčko takýchto rozmerov poháňané kolesá. Každá z miniatúrnych 30 gramových replík áut Ferrari má dojazd 2