Vernostné body Shell ClubSmart pomáhajú chorým deťom

Prostredníctvom Shell ClubSmart bodov môžete prispieť na charitatívne projekty Nadácie Kvapka nádeje a Nadácie detského kardiocentra.
Shell charita gift

Máte na zákazníckej karte Shell ClubSmart karte body

za tankovanie či iný nákup? Máte možnosť podporiť nimi dobrú vec. Prostredníctvom Shell ClubSmart bodov môžete prispieť na charitatívne projekty Nadácie Kvapka nádeje

a Nadácie detského kardiocentra. Vďaka tejto forme pomoci mohol v roku 2014 Shell prispieť  na rekonštrukciu Detskej kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny nemocnice na bratislavských Kramároch v hodnote 45 000 eur.

Už niekoľko rokov môžu zákazníci Shell vďaka bodom z vernostného programu Shell ClubSmart pomáhať chorým deťom prostredníctvom Nadácie Kvapka nádeje alebo Nadácie detského kardiocentra. Za každý darovaný Shell ClubSmart bod venuje spoločnosť Shell na konto nadácií 3,3 centa. Možnosť venovať nazbierané vernostné body budú pripomínať až do 15. januára 2015 na čerpacích staniciach Shell sklenení anjelici, ktorých ručne ozdobili deti z Kliniky detskej hematológie a onkológie v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou na Kramároch, a tiež papierové srdiečka, ktoré pripravili deti z bratislavskej ZŠ Ostredková.

Shell charita gift

„Predvianočné obdobie je tým správnym časom pripomenúť, kde je pomoc našich zákazníkov naozaj potrebná. Rok nepoužívané vernostné karty a body staršie ako tri roky strácajú k 31. 12. 2014 platnosť. Darovanie Shell ClubSmart bodov sa preto môže hodiť. Ďakujeme všetkým zákazníkom, ktorí nás takto podporia v pomoci deťom,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie spoločnosti Shell.

Ak chcú zákazníci pomôcť deťom, stačí body, ktoré získali za tankovanie paliva alebo nákup produktov na čerpacích staniciach Shell, darovať. Postup je jednoduchý. Obsluha čerpacej stanice Shell po žiadosti zákazníka odpíše ľubovoľný počet bodov v prospech jednej z nadácií.

Shell ClubSmart body je možné využiť aj v online aukcii portálu Shell ClubSmart. Do konca roka sa draží originálny benefičný kalendár s fotografiami a podpismi známych umelcov či športovcov.

O prijímateľoch

Nadácia KVAPKA NÁDEJE cielene a trvale podporuje liečebné, školské, kultúrne a sociálne potreby chorých detí, a to predovšetkým detí postihnutých nádorovým ochorením. Jej snahou je vytvoriť na Slovensku pre malých onkologických a hematologických pacientov lekárske pracoviská a podmienky svetovej úrovne, ktoré pre nich môžu predstavovať reálnu šancu na uzdravenie a záchranu života.

Nadácia detského kardiocentra sa snaží podporovať všetky aktivity vedúce k zlepšeniu komplexnej starostlivosti o deti so srdcovými chybami, ktoré sú liečené v Detskom kardiocentre, v budove Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave.