Dvojnásobný Dôvod Tankovať na Shell: nový katalóg odmien a viac bodov v máji a júni

Bratislava, 05. apríl 2014 – Novinky vo vernostnom programe Shell ClubSmart dávajú zákazníkom hneď dvojnásobný dôvod navštíviť Shell. V máji a júni získate za každé tankovanie nad 30 litrov dvojnásobok bodov. Minúť ich môžete za atraktívne odmeny z úplne nového bezplatného Shell ClubSmart katalógu.

Shell od mája inovuje vernostný program Shell ClubSmart. Doterajší Shell GoSmart magazín strieda nový bezplatný Shell ClubSmart katalóg v menšom, praktickejšom formáte a s novým sortimentom. Katalóg platí na celý rok s dvoma sezónnymi prílohami (leto a zima) tak, aby ste si mohli vybrať v každom období. Vyzdvihnúť si ho môžete na akejkoľvek čerpacej stanici Shell úplne zadarmo.

Shell zároveň dáva všetkým šancu dostať sa k atraktívnym odmenám rýchlejšie ako zvyčajne. V mesiacoch máj a jún 2014 získate za každé tankovanie nad 30 litrov dvojnásobok Shell ClubSmart bodov. K tabletu či kávovaru sa tak môžete dostať dvakrát rýchlejšie ako zvyčajne. To je príležitosť, ktorú treba využiť.

SHELL Slovakia

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o. reprezentuje v Slovenskej republike záujmy materskej spoločnosti Royal Dutch Shell plc. Prevádzkuje rozsiahlu sieť čerpacích staníc po celom území Slovenska a ponúka medzinárodné palivové karty euroShell. Divízia Shell Aviation dodáva letecké palivo pre medzinárodné letisko v Bratislave a prostredníctvom divízie Shell Energy Europe zabezpečuje dodávky zemného plynu širokému spektru zákazníkov z oblasti priemyslu a služieb. Viac informácii ponúka www.shell.sk.

Royal Dutch Shell plc

Spoločnosť Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglicku a vo Walese. Centrálu má v Haagu a jej akcie sú kótované na burzách

v Londýne, Amsterdame a New Yorku. Spoločnosť Shell pôsobí vo vyše 70 krajinách sveta v oblasti prieskumu a ťažby ropy

a zemného plynu, výroby a marketingu kvapalného zemného plynu a skvapalňovania zemného plynu, ďalej v oblasti výroby, marketingu a prepravy ropných produktov a chemikálií a v oblasti projektov, ktoré sa zaoberajú obnoviteľnými zdrojmi energie.

Viac informácii nájdete na www.shell.com

Kontakty pre média:

SEESAME Communication Experts