SHELL Slovakia pod novým vedením

Hlavnou predstaviteľkou skupiny Shell na Slovensku sa od 1. 12. 2014 stala Jarmila Gurská. V pozícii Country Chair Representative nahradila Igora Janoka.
Profile picture of Jarmila Gurska

Do čela spoločnosti SHELL Slovakia s.r.o., ktorá na slovenskom trhu zastupuje nadnárodnú energetickú spoločnosť Royal Dutch Shell plc., nastupuje Jarmila Gurská.

Jarmila Gurská pôsobí v spoločnosti SHELL Slovakia s.r.o. od januára 1994, kedy nastúpila do funkcie finančnej analytičky. V spoločnosti Shell zastávala rôzne manažérske pozície v oblastiach obchodného plánovania,manažmentu informácií a účtovných operácií so zodpovednosťou za Slovensko, Českú republiku, ako aj za celú Európu v divízii Shell Aviation. Od februára 2011 pôsobí ako finančný poradca pre globálny marketing divízie Commercial Fleet, ktorá prevádzkuje medzinárodné palivové karty euroShell a je rovnako konateľkou spoločnosti SHELL Slovakia s.r.o.

Jarmila Gurská vyštudovala Ekonomickú univerzitu v Bratislave a získala titul MBA na University of Bristol. Je vydatá, má tri deti a medzi jej koníčky patrí šport a knihy.