Oslávte 20. výročie otvorenia dvoch našich čerpacích staníc

Čerpacia stanica Shell Rožňavská v Bratislave a čerpacia stanica Shell Prešovská cesta v Košiciach oslavujú 20. výročie svojho otvorenia. Pozývame vás oslavovať spolu s nimi. Natankujte so zľavou a vychutnajte si výdatné raňajky.
Celebrate the 20th anniversary of the opening of our two filling stations

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o sa chce poďakovať svojim zákazníkom za dlhoročnú priazeň a pripravila pre nich na týchto čerpacích staniciach desať dní plných výhod. Na oboch čerpacích staniciach natankujete od piatka 11. septembra 2015 do nedele 13. septembra 2015 so zľavou 5 centov na každý zakúpený liter akéhokoľvek paliva Shell.

Shell navyše pozýva všetkých zákazníkov na výdatne raňajky. Ak si v období od štvrtka 10. septembra  do nedele 20. septembra 2015 kúpite jeden Deli2go Classic hot dog, Maxi hot dog alebo Maxi hot dog cheese, druhý dostanete ako darček zdarma. Príďte chutnými raňajkami osláviť 20. výročie otvorenia našich čerpacích staníc.

Navyše máte možnosť získať malý darček.

Obe akcie sa vzťahujú len na tieto čerpacie stanice Shell: Bratislava, Rožňavská 6 a Košice Priemyselná 2914.