Darujte body Shell ClubSmart na pomoc chorým deťom

Nazbierané vernostné body môžu zákazníci čerpacích staníc Shell použiť aj na charitatívne účely a zároveň tak prispieť na pomoc chorým deťom.
Darujte body Shell ClubSmart na pomoc chorým deťom

Vďaka získaným bodom Shell ClubSmart majú možnosť podporiť projekty Nadácie Kvapka nádeje alebo Nadácie detského kardiocentra. Aj vďaka nim sa dostanú vyzbierané finančné prostriedky práve tam, kde ich najviac potrebujú.

Zákazníci siete čerpacích staníc Shell môžu vďaka nazbieraným bodom z vernostného programu Shell ClubSmart pomáhať chorým deťom, a to prostredníctvom charitatívnych projektov Nadácie Kvapka nádeje a Nadácie detského kardiocentra. Za každý darovaný Shell ClubSmart bod venuje spoločnosť Shell 3,3 centa na konto vybranej nadácie. S blížiacimi sa vianočnými sviatkami budú charitatívnu akciu na čerpacích staniciach Shell pripomínať maľované zvončeky od detí z Transplantačnej jednotky kostnej drene Kliniky detskej hematológie a onkológie DFNsP na Kramároch a papierové kvety od detí z bratislavskej Základnej školy Ostredková.

Darujte body Shell ClubSmart na pomoc chorým deťom

„Sme naozaj radi, že spoločnosť Shell môže opäť prispieť svojou kvapkou pomoci tam, kde je to najviac potrebné. Na konci roka sa často stáva, že zákazníkom nazbierané body prepadnú, pretože skončí ich platnosť. Preto upozorňujeme v adventnom čase na možnosť venovať body jednej z nadácií, ktorá pomáha chorým deťom. Zároveň by sme radi poďakovali všetkým zákazníkom za ich podporu,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie spoločnosti Shell.

Zákazníci, ktorí chcú pomôcť chorým deťom, jednoducho vernostné body, získané nákupom či tankovaním, darujú. Obsluha na čerpacej stanici po žiadosti odpíše príslušný počet bodov v prospech vybranej nadácie. Vernostné body je možné tiež darovať prostredníctvom online portálu Shell ClubSmart, prípadne sa zapojiť do online aukcie (Sekcia Vyberanie odmien/Aukcie). Do polovice januára sa v prospech Nadačného fondu Kvapka nádeje draží ručne maľovaný zvonček podpísaný známymi osobnosťami ako: Miro Žbirka, Monika Bagárová, Filip Tuma, Nela Pocisková, Jozef Hollý, Dominika Mirgová, Miro Jaroš, Mária Čírová, Braňo Deák, Adriana Kučerová či Petr Kotvald.