Spravujte vozový park z pohodlia mobilného telefónu

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o., prichádza s novou mobilnou aplikáciou Shell Card Online, ktorá pomáha efektívne riadiť firemný vozový park.
scol slovak landscape banner

Fleetoví manažéri tak dostávajú do rúk silný nástroj na každodennú správu palivových kariet z mobilu či tabletu.

Nová aplikácia Shell Card Online poskytuje správcom firemnej flotily a fleetovým manažérom rýchly a pohodlný prístup k dôležitým funkciám správy palivových kariet vo firme. Môžu ju využiť na objednanie a blokovanie kariet, na pridanie nových používateľov, na správu skupín kariet alebo na zmenu detailov na kartách. Mobilná aplikácia disponuje rovnakou funkcionalitou a jednoduchosťou používania ako jej štandardná desktopová verzia. Výhodou je neustály prístup k potrebným informáciám 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Či už v kancelárií, na služobnej ceste alebo v pohodlí domova, s aplikáciou Shell Card Online v mobile sa stáva riadenie vozového parku oveľa efektívnejším.

Mobilná aplikácia Shell Card Online umožňuje používateľom vytvárať inteligentné e-mailové notifikácie, ktoré spoľahlivo informujú o nezvyčajných aktivitách spojených s palivovými kartami či okamžite blokovať palivovú kartu. Aplikácia dokáže vytvoriť podrobné reporty so sledovaním spotreby, ktoré zasiela elektronicky priamo do e-mailovej schránky.

Mobilná aplikácia ponúka aj širokú správu fakturácie. Manažéri tak môžu prijímať, ukladať alebo zdieľať elektronické faktúry jednoducho a rýchlo len pomocou mobilného telefónu. Vyhľadávač v rámci aplikácie zároveň šetrí čas inak potrebný na dohľadanie informácií v klasických papierových faktúrach.

Mobilná aplikácia Shell Card Online je dostupná zadarmo v oficiálnych obchodoch AppStore (iOS) a Google Play (Android).