Čerpacia stanica sa nachádza na diaľnici D1 v smere zo Žiliny do Bratislavy. V pondelok 29. februára 2016 ju oficiálne otvorili zástupcovia spoločnosti SHELL Slovakia, Národnej diaľničnej spoločnosti,  mesta Považská Bystrica a zástupca realizátora stavby.

Čerpacia stanica je vybavená 6 výdajnými stojanmi. V ponuke sú výkonné palivá Shell V-Power Nitro+, Shell V-Power Nitro+ Racing a Shell V-Power Nitro+ Diesel, rovnako ako bežné palivá Shell FuelSave a Shell FuelSave Diesel. Plynulý prevádzkový chod kamiónov zabezpečujú tri rýchlovýdajné stojany s prietokom paliva až 130 litrov za minútu a výdajným miestom pre aditívum AdBlue. Pre zaistenie maximálnej bezpečnosti a ochrany životného prostredia sú všetky palivové nádrže dvojplášťové. Celková kapacita nádrží je 170 000 litrov.

Zákazníkom cestujúcich s malými deťmi poteší detský kútik v predajni či oplotené detské ihrisko pri odpočívadle. Zákazníci tiež môžu využívať 24-hodinový servis a štandardné doplnkové služby vrátane kompresora pre hustenie pneumatík. Okrem bežného sortimentu v predajni sa zákazníci môžu občerstviť aj kávou, chutnými bagetami a sendvičmi z radu deli2go.