Car outside Shell Station

Otvorili sme novú, v poradí 82. čerpaciu stanicu Shell s majestátnym výhľadom na slovenské hory. Nová diaľničná čerpacia stanica sa nachádza na 352. kilometri diaľnice D1 pri Levoči smerom na západ. Motoristi sa počas priaznivého počasia môžu tešiť z výhľadu na Vysoké aj Nízke Tatry či Mariánsku horu.

Diaľničná čerpacia stanica sa nachádza v smere z východu na západ pred diaľničným výjazdom Levoča. Prístupná je však z oboch smerov jazdy. Je tak prvou čerpacou stanicou na Slovensku, na ktorej môžu motoristi natankovať bez ohľadu na to, ktorým smerom cestujú.

Zákazníci sa môžu posilniť ponukou čerstvého a chutného občerstvenia zo sortimentu deli2go vrátane čerstvého pomarančového džúsu. Nechýba ani kávový automat Starbucks, ktorý ponúka obľúbené nápoje ako espresso, krémové capuccino či café latte. 

Čerpacia stanica poteší aj rodiny s deťmi – v reštauračnej časti sa nachádza detský kútik. Zaujímavosťou je, že návštevníci si môžu dobiť elektronické zariadenia cez prístupné USB porty.

Čerpacia stanica disponuje rozsiahlym parkoviskom pre 80 osobných áut a 50 kamiónov. Plynulú prevádzku zabezpečuje 6 výdajných miest pre osobné automobily, 3 výdajné miesta pre kamióny vrátane tankovacieho stojana pre aditívum AdBlue. Vodiči môžu okrem bežných palív Shell FuelSave a Shell FuelSave Diesel tankovať aj výkonné palivá Shell V-Power Nitro+, Shell V-Power Nitro+ Racing a Shell V-Power Nitro+ Diesel.  

Súčasťou odpočívadla je aj veľkoformátová svetelná tabuľa Archeopoint s mapou a znázornenými archeologickými náleziskami na území Spiša. Neoceniteľným bonusom, ktorý táto diaľničná stanica ponúka, je nádherný výhľad na Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Mariánsku horu a oblasť Spiša.