Car on race track

Sme technologickým partnerom značky BMW, a to pre palivá aj mazivá. Práve preto je Shell V-Power odporúčaným palivom pre športový rad BMW M. Aj preto sme počas letných a jesenných mesiacov mohli všetkým vodičom ponúknuť zberateľskú kolekciu modelov BMW M.

Okrem toho je Shell odporúčaným dodávateľom motorových olejov pre všetky vozidlá BMW. To však nie je všetko, Shell zároveň pôsobí ako globálny dodávateľ olejov v rámci popredajného servisu. Aby toho nebolo málo, je tiež prémiovým technologickým partnerom pretekárskej divízie BMW Motorsport. 

Vďaka technologickému partnerstvu používajú prémiové oleje a mazivá Shell všetci autorizovaní predajcovia a servisy BMW vo vyše 140 krajinách celého sveta. Každá nádoba s označením BMW Original Oil obsahuje olej značky Shell. Naša spoločnosť pritom dodáva značkové motorové oleje BMW ako originálne náhradné dielce.

Shell však neposkytuje oleje a mazivá len pre sériové autá BMW, ale i športové, ktoré reprezentujú  automobilku na medzinárodných automobilových šampionátoch a seriáloch ako DTM, USCC či Nürburgring-Nordschleife. Pretekárske autá používajú výlučne motorový olej Shell Helix Ultra a Pennzoil Platinum, ktoré sa vyrábajú zo zemného plynu, vďaka čomu umožňujú lepšiu ochranu motora.

viac informácií v časti Firemní zákazníci

Platťe za mýto jednoducho a rýchlo s palivovou kartou Shell

Nestarajte sa o to, či bude mať vodič pri sebe dostatok hotovosti. Na úhradu mýtneho a cestných daní môžete použiť palivovú kartu Shell. Všetko bude pridané na vašu súhrnnú faktúru. Ľahší život pre každého.

Tunely a mosty

Ponúkame jednoduchý spôsob úhrady dopravných služieb, ako je napr. mýtne v tuneloch a na mostoch.