Odišiel vám kľukový hriadeľ alebo len potrebujete štandardnú prehliadku či vymeniť filter? Zavoláte svojmu domácemu servisákovi a je po starostiach. Mnoho motoristov však starosti s výberom správneho servisu má. Pomôžte nám hľadať šikovných autozáchranárov.

Dobrý pocit z jazdy nie je len o výkonnom automobile. Nemej dôležité ako to, na čom jazdíte, je fakt, ako sa o svojho štvorkolesového kamaráta staráte. Aj napriek príkladnej starostlivosti, potrebuje každé vozidlo občas zájsť do servisu. Či už ide o akútnu prvú pomoc alebo štandardnú prehliadku, výber servisu je nesmierne dôležitý. Ešte dôležitejší je šikovný automechanik, ktorý  autu pomôže späť na cestu. Mnoho motoristov návštevu servisu považuje za nutné zlo, a tak sa dôkladne nezamýšľa nad jeho výberom. Vozidlo často putuje do najbližšieho voľného servisu. Ak sa chcete vyhnúť nemilým prekvapeniam, odporúčame výber servisu starostlivo zvážiť. 

„Viac ako 25 rokov prinášame slovenským motoristom kvalitnú starostlivosť v podobe našich palív a služieb na čerpacích staniciach Shell. Tým však starostlivosť o vozidlo zďaleka nekončí. Dôležitý je aj výber správneho servisu a samotného mechanika, ktorý sa o vaše auto stará. Projekt Autozáchranár prináša prehľad tých najšikovnejších automechanikov na celom Slovensku,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie spoločnosti SHELL Slovakia, jedného z partnerov projektu.

Projekt Autozáchranár pomáha slovenským motoristom identifikovať zručných automechanikov, autoelektrikárov alebo klampiarov. Webstránka zbiera názory a skúsenosti motoristov a posúva ich všetkým, ktorí potrebujú šikovného automechanika v blízkom okolí alebo hľadajú tipy a triky, ako sa čo najlepšie postarať o svoje vozidlo. Stránka navyše ponúka prehľad najobľúbenejších autozáchranárov na celom Slovensku. 

Teraz máte jedinečnú možnosť pomôcť hľadať aj vy. Máte svojho obľúbeného autozáchranára a ste s ním spokojný? Stačí vyplniť krátky formulár a nominovať váš tip na autozáchranára – pokojne aj viacerých. Zo všetkých nominácií vznikne databáza slovenských automechanikov, ktorí dostanú malé poďakovanie. Každý, kto sa zapojí do hľadania, navyše hrá o palivové karty a ďalšie zaujímavé ceny. Projekt Autozáchranár podporili: SHELL Slovakia, Autožurnál, Zelená vlna, RTVS, Slovakia Ring a  AutoMax Slovakia. 

Pošlite nám tip nawww.autozachranar.sk