Gluten free roll

Vodiči s bezlepkovou diétou alebo tí, ktorí hľadajú alternatívne varianty bežného sortimentu občerstvenia na čerpacích staniciach už nebudú musieť cestovať hladní, ak si nestihli pripraviť vlastné jedlo. Od 1. apríla na nich totiž na čerpacích staniciach Shell čaká nový rad bezlepkových a vegetariánskych výrobkov deli2go. K doterajšej ponuke pribudne šošovicový šalát či niekoľko druhov hotdogov, bagiet a wrapov bez lepku.

„Zareagovali sme na požiadavky a vyššie nároky zákazníkov a popularitu alternatívneho životného štýlu, pri ktorom je z jedálnička vyradené mäso či potraviny vyrobené z bežných obilnín. Od začiatku apríla uvádzame do predaja chutné vegetariánske a bezlepkové novinky pre klientov dodržujúcich špecifické stravovacie návyky, často aj zo zdravotných dôvodov," uvádza Petr Šindler, manažér komunikácie spoločnosti SHELL Slovakia, s.r.o. Odborníci na výživu odporúčajú jesť štyrikrát až päťkrát denne, aby náš metabolizmus správne fungoval a všetku prijatú energiu spracoval. Aj pri cestovaní by sme sa teda mali pravidelne zastavovať a občerstvovať.

Všetci vodiči si však nemôžu, alebo nechcú, vyberať z pultovej ponuky rýchleho občerstvenia dobrovoľne. Spoločnosť Shell sa im na Slovensku rozhodla vyjsť v ústrety a zaradiť do ponuky občerstvenia deli2go úplne nový sortiment bezmäsitých a bezlepkových produktov. Od apríla tohto roku tak budú môcť pravidelné stravovacie návyky bez problémov a pohodlne dodržiavať aj vodiči s bezlepkovou diétou a vegetariáni. Na výber budú mať z niekoľkých druhov viditeľne označených hotdogov, bagiet či wrapov bez obsahu lepku pripravených špeciálnym spôsobom, ktorý zabraňuje kontaminácii. Vyznávačom bezmäsitej stravy pribudne k širokej ponuke ovocia a zeleniny možnosť zahnať hlad šošovicovým šalátom.

Ponuka deli2go predstavuje široký sortiment čerstvého občerstvenia vytvoreného iba pre spoločnosť Shell. Je pripravené z kvalitných surovín, výborne chutí a práve vďaka rozšíreniu o nové produkty si z ponuky vyberie každý.