Predstavujeme vlastné riešenie pre nabíjanie elektromobilov na Slovensku

dec 09, 2021

Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o., uviedla vlastné riešenie pre nabíjanie elektromobilov na Slovensku s názvom Shell Recharge. Prvá nabíjacia stanica Shell Recharge sa nachádza na obojstranne prístupnej čerpacej stanici Shell Beladice pri rýchlostnej ceste R1 v smere z Banskej Bystrice do Nitry. Táto služba ponúka nabíjaciu kapacitu 50 kW.

Poznáme slovenské cesty s najkrajším výhľadom!

sep 16, 2021

Niektoré cesty si vychutnávame, pretože na ich konci čaká vytúžený cieľ, iné sú pre nás zážitkom samy o sebe. A práve také mohli slovenskí motoristi nominovať v augustovej ankete „Shell Parádna jazda“. Do projektu sa zapojilo viac ako 500 vodičov, ktorí počas troch týždňov posielali tipy a fotografie zo zaujímavých slovenských ciest s jedinečnými výhľadmi.

Shell predstavuje novú značku – Shell Café

aug 16, 2021

 

Na ceste k ďalšiemu zlepšovaniu ponuky kvalitných služieb nie len pre vodičov predstavuje spoločnosť Shell Slovakia, s.r.o., značku Shell Café, ktorá okrem novej ponuky kávy a ďalších výrobkov zahŕňa aj vynovený priestor a kávové kútiky. Shell Café je najnovšou globálnou značkou Skupiny Shell predstavenou vo vybraných európskych krajinách. Koncept Shell Café je dostupný na všetkých čerpacích staniciach Shell na Slovensku. 

Shell ponúka firemným zákazníkom kompenzáciu emisií CO₂

aug 13, 2021

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o., ponúka svojim firemným zákazníkom možnosť kompenzovať emisie CO2 a ďalších skleníkových plynov z natankovaných pohonných hmôt prostredníctvom palivových kariet Shell. Spoločnosť Shell vykoná úkony smerujúce ku kompenzácii emisií CO2 za využitia tzv. uhlíkových kreditov z medzinárodných projektov pre ochranu a obnovu prírodných ekosystémov.

Shell štartuje súťaž Parádna jazda

aug 05, 2021

Slovenské cesty ponúkajú vodičom rôzne zážitky, ale práve krása našej krajiny dokáže vytvoriť nezabudnuteľné spomienky na cestovanie. Ak jazdíte naprieč Slovenskom autom alebo na motorke, určite ste sa už stretli s malebnými výhľadmi na naše hory, lesy, jazerá či pamiatky.

Naše hot dogy uspeli v spotrebiteľskom teste dTest

júl 16, 2021

Nezávislý spotrebiteľský test potvrdil vysokú kvalitu párkov v hot dogoch Shell ponúkaných na našich čerpacích staniciach v Českej republike. Celkom rovnaké zloženie majú aj párky v hot dogoch na slovenských čerpacích staniciach.

Prvá čerpacia stanica Shell na R1

jún 28, 2021

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o., otvorila novú čerpaciu stanicu na rýchlostnej ceste R1 medzi Zvolenom a Nitrou. Nachádza sa pri exite R1 Beladice a je dostupná pre vodičov cestujúcich v oboch smeroch jazdy.

Shell získal Ocenenie Mastercard Obchodník roka 2020 v kategórii Čerpacia stanica s predajňou

apr 21, 2021

Bratislava - Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o., sa stala Mastercard Obchodníkom roka 2020 v kategórii Čerpacia stanica s predajňou.

Shell prináša novú aplikáciu shell fleet app pre živnostníkov, malé a stredné firmy

mar 31, 2021

Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o., prichádza na slovenský trh s novou aplikáciou Shell Fleet App určenou pre firemných zákazníkov zo segmentu živnostníci a malé a stredné podniky. Aplikácia umožňuje jednoducho a bezkontaktne spravovať náklady na palivo prostredníctvom využitia až 6 palivových kariet Shell.

Shell a Scuderia Ferrari predlžujú technologické partnerstvo

feb 22, 2021

Cieľom predĺženého dlhodobého technologického partnerstva spoločnosti Shell s tímom Scuderia Ferrari je aj naďalej podporovať úspech tímu, podieľať sa na významných technologických inováciách a tiež stáť pri víziách pre udržateľnú dopravu.

Cestná nákladná doprava je bližšie k bodu zlomu k rýchlejšej dekarbonizácii

jan 22, 2021

Spoločnosti Shell a Deloitte zverejnili spoločnú štúdiu popisujúcu viacero riešení, ako dekarbonizovať odvetvie cestnej nákladnej dopravy. Štúdia je postavená na názoroch a návrhoch lídrov a odborníkov v cestnej nákladnej doprave z celého sveta. Viac ako 70 % zo 158 opýtaných považuje dekarbonizáciu za hlavnú alebo jednu z top 3 priorít vo svojej firme.