Shell venoval chorým deťom čiastku 24 765 eur

Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o prispela vďaka podpore zákazníkov vernostného programu Shell SmartClub chorým deťom.
Shell venoval chorým detom ciastku 24 765 eur

Nadácií KVAPKA NÁDEJE odovzdala počas benefičného koncertu sumu 24 765 eur.

Zástupcovia spoločnosti Shell Slovakia odovzdali Nadácií KVAPKA NÁDEJE za uplynulý rok čiastku 24 765 eur počas benefičného koncertu Noc nádejí 2015. Príspevok každoročne vzniká pomocou zákazníkov vernostného programu Shell ClubSmart, ktorí venujú svoje body na charitatívne projekty. Za každý darovaný bod pripíše Shell na konto Nadácie KVAPKA NÁDEJE 3,3 centa. V minulom roku pomohol príspevok zákazníkov vernostného programu rekonštrukcii Detskej kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave.

"Jednou z oblastí, ktorým sa dobročinne venujeme, je podpora chorých detí. Sme veľmi radi, že už niekoľký rok sme mohli vďaka našim zákazníkom pomôcť deťom, ktoré sa ocitli v kritickom zdravotnom stave,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie spoločnosti SHELL Slovakia. V súčasnosti prebieha na čerpacích staniciach vianočná kampaň, ktorú pripomínajú maľované zvončeky od detí z Transplantačnej jednotky kostnej drene Kliniky detskej hematológie a onkológie DFNsP na Kramároch a papierové kvety od detí z bratislavskej Základnej školy Ostredková.