CS Beladice

Nová čerpacia stanica Shell je situovaná na pravej strane cesty v smere zo Zvolena pri výjazde R1 Beladice so vzdialenosťou len 14 km od Zlatých Moraviec a 20 km od Nitry. Stanica je dostupná pre motoristov z oboch smerov jazdy 24 hodín denne 7 dní v týždni. Ide v poradí o 88. čerpaciu stanicu Shell na Slovensku.

Plynulú prevádzku stanice zabezpečuje 6 výdajných miest pre osobné automobily a 2 rychlovýdajné miesta pre kamióny spoločne s výdajným miestom pre kvapalinu Shell AdBlue. Vodičom je k dispozícii celá ponuka piatich palív – dvoch bežných palív Shell FuelSave a troch prémiových palív Shell V-Power.

Pre vodičov je na stanici dostupná aj reštaurácia Smile so širokou ponukou jedál. Čerpacia stanica tiež ponúka našu kvalitnú kávu. Tak, ako aj na ostatných staniciach, vodiči si môžu vyberať z dvoch druhov kávy – 100 % Arabica alebo zmes Arabicy s Robustou s názvom Espresso Kick. Pre vodičov je tiež dostupná čerstvá káva z pákových kávovarov. Základom oboch zmesí sú kvalitne pražené zrnká, ktoré spoločnosť Shell starostlivo vyberá a praží presne podľa profilových chutí svojich zákazníkov na Slovensku. Pre zákazníkov s malými deťmi je pripravený veľký detský kútik s motoristickou tematikou.

Čerpacia stanica je vykurovaná tepelným čerpadlom. Okrem toho, rovnako ako väčšina staníc Shell, aj táto využíva elektrickú energiu, ktorá pochádza zo slovenských obnoviteľných zdrojov.