Na trnavskom obchvate Senica-Hlohovec vznikla nová čerpacia stanica.  Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o. tu otvorila svoju 81. čerpaciu stanicu na Slovensku. Pri príležitosti otvorenia si pre svojich zákazníkov pripravila v dňoch 26. septembra až 1. októbra 2016 zaujímavé akcie.

Zákazníci, ktorí počas spomínaných dní natankujú akékoľvek množstvo výkonných palív Shell V-Power Nitro+ môžu súťažiť o vozidlo BMW na víkend. Navyše počas dní 29. septembra až 1. októbra 2016 budú všetci zákazníci tankovať so zľavou 5 centov na každý zakúpený liter akéhokoľvek paliva Shell.

Nová trnavská čerpacia stanica je vybavená 3 obojstrannými výdajnými stojanmi. V ponuke sú výkonné palivá Shell V-Power Nitro+, Shell V-Power Nitro+ Racing a Shell V-Power Nitro+ Diesel, rovnako ako palivá Shell FuelSave a Shell FuelSave Diesel. Plynulý prevádzkový chod zabezpečuje rýchlovýdajný stojan pre nákladné autá a výdajné miesto pre aditívum AdBlue. Pre zaistenie maximálnej bezpečnosti a ochrany životného prostredia sú všetky palivové nádrže dvojplášťové.

Zákazníci môžu na čerpacej stanici využívať 24-hodinový servis a štandardné doplnkové služby vrátane kompresora pre hustenie pneumatík či vysávač. Okrem bežného sortimentu v predajni sa zákazníci môžu občerstviť aj kávou deli2go, chutnými bagetami a sendvičmi a pripojiť sa na internet pomocou WiFi.