Two ladies on stage speaking

Členovia vernostného programu Shell ClubSmart môžu každý rok svoje nazbierané body venovať na charitatívne účely. Jednou z nadácií, ktorú môžu podporiť je Nadácia KVAPKA NÁDEJE. Za každý darovaný vernostný bod venuje spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o. na konto nadácie 3,3 centa. Vďaka úžasnej aktivite našich zákazníkov a našim ďalším prostriedkom sme počas benefičného koncertu Noc Nádejí 2018 mohli venovať chorým deťom čiastku 77 200 eur.

"Spoločnosť Shell podporuje Nadáciu každý rok. Z finančných prostriedkov, ktoré nadácia získala od spoločnosti Shell minulý rok, prebehlo financovanie časti kampane pre rozšírenie databázy darcov kostnej drene. Široká databáza darcov je záchranou pre deti trpiace nádorovými ochoreniami krvi. Prostriedky tiež podporili letný tábor v Grécku pre deti po transplantácií kostnej drene. Peniaze tiež pomohli financovať kúpu prístrojového vybavenia pre prípravu parenterálnej výživy pre Národný ústav detských chorôb v Bratislave, dodatočné vybavenie oddelenia detskej hematológie v Detskej fakultnej nemocnici Banská Bystrica a nemocničnej lekárne v Košiciach."

Venovať vernostné Shell ClubSmart body je možné po celý rok. Predovšetkým tie, ktoré zákazníci získali pred viac ako tromi rokmi a skončí im platnosť k 31. decembru 2018. Spôsob ako venovať body je jednoduchý. Shell ClubSmart body je možné darovať prostredníctvom online portálu Shell ClubSmart.

Tiež je možné požiadať obsluhu pri pokladni na akejkoľvek čerpacej stanici Shell, ktorá odpíše príslušný počet bodov v prospech jednej z nadácií: Nadácii KVAPKA NÁDEJE alebo Nadácii Detského kardiocentra. Ďakujeme, že spolu s nami pomáhate.