Novú čerpaciu stanicu Shell v Rovinke

Zákazníkov čakajú počas štyroch dní, od štvrtka 6. decembra do nedele 9. decembra 2018, zaujímavé úvodné akcie. 

Všetci vodiči môžu natankovať akékoľvek palivo so zľavou štyri centy na liter paliva. Atraktívne darčeky čakajú tých, ktorí sa rozhodnú natankovať akékoľvek množstvo prémiového paliva Shell V-Power, napríklad držiak na telefón či odšťavovač.

Počas štyroch akciových dní, od 6. decembra do 9. decembra 2018, si môže každý kúpiť kávu Deli by Shell za zvýhodnenú cenu 0, 50 €. Za jeden Hot Dog Klasik dostanú zákazníci ďalší Hot Dog k tomu navyše. Kto si kúpi Americký Hot Dog, získa legendárnu hračku Igráčik ako bonus. Členovia vernostného programu Shell ClubSmart majú možnosť získať dvojnásobný počet bodov za kúpu vody do ostrekovačov Smart Screenwash v objeme 3 litre.

Na novú čerpaciu stanicu Shell v Rovinke môžete kedykoľvek nakúpiť niektoré základné potraviny. V ponuke sú cestoviny, syry, pečivo a iné produkty. Tešíme sa na Vašu návštevu!

 

* Zľavu na palivo možno uplatniť pri kúpe akéhokoľvek paliva Shell do objemu 100 l, avšak nie pri platbe palivovými kartami (napr. Shell Card). Zľavu na palivo nemožno kombinovať s inou akciou, ani vymeniť za hotovosť. Ponuka kávy deli by Shell za 0,50 € platí na všetky veľkosti a nemožno ju kombinovať so zľavou za Shell ClubSmart body. Akcia platí len na ČS Shell Rovinka.