Vďaka štedrým členom vernostného programu Shell ClubSmart sme mohli venovať Nadácii Kvapka nádeje čiastku 62,460 eur

dec 06, 2022

Spoločnosť Shell aj tento rok podporila aktivity Nadácie Kvapka nádeje. Počas benefičného koncertu Noc nádeji odovzdala Jarmila Gurská, generálna riaditeľka spoločnosti, nadácii čiastku za rok 2022 vo výške 62,460 eur. Takúto sumu sa podarilo dosiahnuť najmä vďaka členom vernostného programu Shell ClubSmart, ktorí nadácii venovali svoje nazbierané body. Za každý darovaný bod venuje spoločnosť Shell na konto nadácie 3,3 centa.

Shell prináša unikátnu zberateľskú kolekciu keramických retro hrnčekov

nov 28, 2022

Nová kampaň spoločnosti Shell sa nesie v duchu retra. Pre zákazníkov je od pondelka 28. novembra pripravená séria unikátnych šiestich keramických hrnčekov s dobovými logami spoločnosti. Kampaň odkazujúca na bohatú históriu spoločnosti prichádza presne 30 rokov od otvorenia prvej čerpacej stanice Shell na česko-slovenskom trhu.

HLASOVANIE MASTERCARD OBCHODNÍK ROKA 2022 JE SPUSTENÉ

nov 25, 2022

Milí zákazníci, aktuálne prebieha hlasovanie v súťaži Mastercard Obchodník roka 2022 a ako každý rok, aj teraz môžete udeliť hlas svojim obľúbeným predajcom.

Čerpacie stanice ako miesto pre nabíjanie elektromobilov a kvalitný čas s priateľmi. To sú vízie slovenských vodičov a architektov

aug 04, 2022

Každý tretí vodič predpokladá, že v roku 2050 bude jazdiť na elektromobile. Tomu sa prispôsobia aj čerpacie stanice, ktoré okrem nabíjania elektromobilov budú aj priestorom pre stretávanie a kvalitný oddych. Tak si predstavujú budúcnosť slovenskí vodiči aj mladí architekti.

Stredoškoláci vyrážajú na preteky úspornej jazdy Shell Eco-marathon

júl 05, 2022

Študenti zo Strednej priemyselnej školy dopravnej v Trnave mieria po dvojročnej pandemickej prestávke opäť na medzinárodné preteky v úspornej jazde Shell Eco-marathon Europe 2022 do Francúzska. Tento rok budú zápasiť s úplne novým vozidlom na batériový pohon. Doterajší vlastný rekord 176 kilometrov/1 kWh sa pokúsia prekonať na pretekoch, ktoré sa konajú od 3. do 6. júla 2022.

Shell získal 2. miesto v kategórii „Čerpacia stanica s predajňou“ ocenenia Mastercard obchodník roka 2021

apr 08, 2022

Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o., sa v ocenení Mastercard obchodník roka 2021 opäť umiestnila medzi najlepšími. Spomedzi 14 hodnotených obchodníkov v kategórii Mastercard Čerpacia stanica s predajňou získala 2. miesto.

Spoločnosť Shell plánuje ukončiť spoluprácu s ruským ropným a plynárenským sektorom

mar 08, 2022

Spoločnosť Shell plc (Shell) nebude spolupracovať s Ruskom na žiadnych projektoch, ktoré sa týkajú ropy a ropných produktov, plynu ani skvapalneného zemného plynu (LNG). S okamžitou platnosťou ukončuje spotové nákupy ruskej ropy. V Rusku Shell ukončí prevádzku čerpacích staníc, dodávky leteckého paliva a mazív.