Pohoda vodičov je naším záväzkom. Spoločnosť Shell preto ponúka vodičom nákladných vozidiel, ktorí tankujú viac ako 500 l, kávu zadarmo, voľný prístup k luxusným toaletám a sprchám z konceptu "2theLoo", rovnako ako 50% zľavu na menu pre vodičov nákladných vozidiel v našom deli2go alebo Big Mac Menu v McDonalds len za 4,95 €! Alebo si môžete dať kávu v Starbucks.

Shell Berchem disponuje 24 dieselovými stojanmi a 24 stojanmi s palivom AdBlue pre nákladné vozidlá (27 stojanov pre automobily). Nájdete nás na ceste E25 / A3 smerom na Luxembursko a Belgicko, čo je strategická pozícia pre službu Európe!

Superrýchly systém tankovania

Vodičom nákladných vozidiel ponúkame inovatívny superrýchly systém doplňovania paliva, vďaka ktorému naši zákazníci strávia pri stojanoch menej času a môžu tak byť oveľa efektívnejší. Tento unikátny systém doplňovania paliva (vodiči pretiahnu svoju kartu stojanom raz a natankujú si všetky svoje nádrže naraz) pomáha naplniť nádrže nákladných vozidiel skoro dvakrát rýchlejšie! Ide o úžasnú službu, ktorá ušetrí drahocenný čas vašich vodičov!

Pri každom stojane pre nákladné vozidlá sme navyše nainštalovali nový interaktívny a dotykový systém pre zákazníkov, s ktorým môžu vodiči priamo komunikovať, pretože je dostupný v 13 rôznych jazykoch! Tu odovzdávame informácie o nových propagačných akciách a iné cenné informácie, ako sú novinky o počasí a doprave.

Bezpečnosť

Navyše sme nainštalovali vylepšené bezpečnostné vybavenie, ktoré prináša ešte väčšiu bezpečnosť a ochranu na mieste.

Berchem Geo Location

Shell Berchem

E25, 3320 Roeser, Luxembourg

+352 51 88 44

49,541568 - 6,118795

Viac v Sekcii Palivová Karta Shell

Platťe za mýto jednoducho a rýchlo s palivovou kartou Shell

Nestarajte sa o to, či bude mať vodič pri sebe dostatok hotovosti. Na úhradu mýtneho a cestných daní môžete použiť palivovú kartu Shell. Všetko bude pridané na vašu súhrnnú faktúru. Ľahší život pre každého.

DPH a spotrebná daň

Už žiadne nekonečné papierovanie. Jednoduchý a optimalizovaný spôsob ľahkého a rýchleho uplatnenia nároku na vrátenie dane.